Vinnarums 8000 kronor bonus

Vinnarum är en av de sajterna som har störst välkomstbonus. Det är nog bara en eller två andra sajter som jag i huvudet kan komma på som kan stoltsera med en större välkomstbonus. 8000 kronor är mycket pengar. Kvalgränsen som jag satt här på 1000kr.se är minst 1000 kronor i bonus. Vinnarums bonus på 8000 kronor gör att jag skulle kunna skriva om den åtta gånger om. Du får också 20 free spins direkt när du registrerar dig och sedan ytterligare 180 stycken efter din första insättning. Det är mycket free spins det!

Vinnarum har satsat all krut på den här feta insättningsbonusen. Men det är egentligen inte en insättningsbonus, utan fyra stycken insättningsbonusar efter varandra som ger ett totalt värde på 8000 kronor. Så här ser det ut:

1a insättningen: 200 % upp till 500 kronor
2a insättningen: 50 % upp till 1500 kronor
3e insättningen: 50 % upp till 2000 kronor
4e insättningen: 25 % upp till 4000 kronor 

Kort om Vinnarum

När Vinnarum drog igång såg jag det som en kaxig uppstickare som med små resurser kom jättelångt. De lanserades perfekt i tid och kunde växa mycket snabbt. Det gick så pass bra att Bonnier-koncernen via dotterbolaget Bonnier Gaming blev intresserade av att köpa upp dem. Och det var det som hände. Så idag ägs Vinnarum av Bonnier och har i och med det väldiga resurser bakom sig.

Mina erfarenheter av Vinnarum

Jag gillar Vinnarum av flera olika anledningar. De har massor av spel som jag gillar och det är naturligtvis det viktigaste. Bonusen är bra den också. Jag föredrar faktiskt att den kommer i fyra olika steg istället för ett enda. På så sätt känns det som man har fyra små chanser istället för en fet chans. Sedan ska man inte glömma det 200 free spinsen som man får när man slutfört registreringen och satt in pengar. Jag spelar inte längre på Vinnarum eftersom jag inte haft någon vidare tur där. Men det kanske går bättre för någon annan där.